تاثیر افزایش دمای اقیانوس‌ها بر کاهش جهانی ذخایر ماهی

تاثیر افزایش دمای اقیانوس‌ها بر کاهش جهانی ذخایر ماهی



افزایش دمای اقیانوس‌ها ذخایر ماهی جهان را نزدیک به پنج درصد کاهش داده است.

به گزارش ایسنا، بررسی انجام گرفته روی اطلاعات موجود در سراسر جهان نشان می‌دهد ماهی کاد، شاه‌ماهی و انواع مختلف گونه‌های حلزون صدف‌دار از جانورانی هستند که به دلیل تغییرات اقلیمی بیشترین آسیب را متحمل شده‌اند.

همچنین بررسی‌ها حاکی از آن است که کاهش ذخایر گونه‌های ماهی در برخی از مناطق کلیدی ماهیگیری از قبیل دریای چین شرقی و دریای شمال بیشتر بوده‌ است.

صید بی‌رویه نیز موجب شده این مشکل بحرانی‌تر شود و زندگی ۵۶ میلیون نفر که امرار معاش آنها به ماهیگیری بستگی دارد تحت تاثیر قرار گیرد.

به گزارش روزنامه ایندیپندنت، درحالیکه انتظار می‌رود افزایش دمای اقیانوس‌ها در آینده تاثیرات مخربی را بر اکوسیستم‌های دریایی به همراه داشته باشد، یافته‌های جدید یادآور این موضوع هستند که پدیده تغییرات اقلیمی یک واقعیت است و اکنون نیز وجود دارد.  

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درباره

بدون دیدگاه

ارسال دیدگاه

اجرا شده توسط: همیار وردپرس