ویدئو / داستان «کُنار»، از کاشت تا برداشت

ویدئو / داستان «کُنار»، از کاشت تا برداشت


کاشت، داشت و برداشت کُنار

«کُنار» از جمله درختان میوه مناطق گرمسیری و نیمه‌گرمسیری است که در برخی کشورهای اروپا، آمریکا، آفریقا، آسیا و در استرالیا و ایران گسترش یافته است. کُنار از جمله مقاوم‎ترین درختان میوه به شرایط سخت محیطی به‌ویژه شرایط خشکی و کم‎آبی، شوری و درجه حرارت‌های بالا به شمار می‌رود. با وجود ویژگی‌های مطلوب این درخت، کشت‌وکار آن در کشور هنوز به‌درستی تجاری‌سازی نشده و کمبود نهال پیوندی و نبود اطلاعات کافی در مورد پیوند این گیاه، از جمله دلایل آن است. تکثیر این گیاه در استان‌های جنوبی از جمله بوشهر، به روش «قلمه و پیوند تی و لوله‌ای» انجام می‌شود تا بعد از چندین ماه مراقبت، گیاه به بار بنشیند.

تصویربردار: ابوالفضل رستمی / ‏‬ تدوینگر: جواد علیزاده

منبع: ایسنا

درباره

بدون دیدگاه

ارسال دیدگاه

اجرا شده توسط: همیار وردپرس