احتمال آب شدن یخچال‌های طبیعی آلپ تا سال ۲۱۰۰

احتمال آب شدن یخچال‌های طبیعی آلپ تا سال ۲۱۰۰



نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد تا سال ۲۱۰۰ میلادی حدود دو سوم از حجم یخچال‌های طبیعیِ آلپ آب می‌شوند.

به گزارش ایسنا، در این بررسی آمده‌ است: تا پایان این قرن افزایش دمای ناشی از تغییرات اقلیمی موجب خواهد شد حدود دو سوم از یخچال‌های طبیعی در رشته‌کوه‌های آلپ ذوب شوند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد گرمای جهانی در کنار انتشار گازهای گلخانه‌ای که در گذشته رخ داده موجب خواهند شد تا سال ۲۰۵۰ نیمی از یخ‌های موجود در این رشته‌کوه از بین برود. همچنین حتی درصورتیکه میزان انتشار آلاینده کربن به صفر کاهش پیدا کند، تا سال ۲۱۰۰ دو سوم از پهنه‌های یخ ذوب می‌شوند.

به گفته کارشناسان مطالعات جوی از بین رفتن یخچال‌های طبیعی به طور چشمگیر بر میزان دسترسی به آب در بخش کشاورزی و برق آبی به خصوص به هنگام خشکسالی اثر گذاشته و طبیعت و گردشگری را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

محققان سوئیسی اظهار داشتند: یخچال‌های طبیعی در بخش اروپایی رشته کوه آلپ و تحولات اخیری که در آن‌ها اتفاق افتاده نشانه تغییرات پیوسته در وضعیت آب و هوایی است.

به گزارش روزنامه گاردین،همچنین به گفته محققان یخچال‌های طبیعی در رشته‌کوه‌های هیمالیا و هندوکش که در ارتفاع بالاتر و سردتر قرار دارند درصورتیکه میزان انتشار جهانی آلاینده کربن کاهش پیدا نکند تا سال ۲۱۰۰ دو سوم از حجم یخ‌های خود را از دست خواهند داد.

انتهای پیام   

منبع: ایسنا

درباره

بدون دیدگاه

ارسال دیدگاه

اجرا شده توسط: همیار وردپرس